کارآفرینی تولید عسل
فهرست مطالب – چکیده
۲- کلیات
۱-۲- انواع عسل
۲-۲- چگونگی و میزان بکارگیری
۳-۲- کالاهای قابل جانشینی
۴-۲- قیمت و امکان فروش
۳- بررسی فنی
۱-۳- اصول فرآیند تولید
۲-۳- نکات علمی و شرایط بهینه
۳-۳- نمودار گردش مواد در کارخانه
۴-۳- کنترل کیفیت
۵-۳- نگهداری
۴- برآوردهای فنی
۱-۴- ظرفی و برنامه تولید
۲-۴- مشخصات فنی
۳-۴- کنترل کیفیت
۴-۴- تاسیسات عمومی
۵-۴- نیروی انسانی
۷-۴- زمان بندی اجرای طرح
۵- بررسیهای مالی و اقتصادی
۱-۵- جدول ارزش مواد اولیه
ــــ جدول هزینه انرژی
ــــ جدول هزینه نیروی انسانی
۲-۵- جدول ماشین آلات و تجهیزات تولیدی
ــــ جدول هزینه وسایل نقلیه
ــــ جدول هزینه تاسیسات عمومی
ــــ جدول هزینه ساختمانها
ـــــ جدول هزینه محوطه سازی
ـــــ جدول هزینه های قبل از بهرهبرداری
۳-۵- سرمایه ثابت
ـــــ سرمایه در گردش
ـــــ کل و نحوه سرمایه گذاری
۴-۵- جدول هزینه استهلاک
ـــــ جدول هزینه تعمیرات ونگهداری
۵-۵- جدول تفکیک هزینههای ثابت و متغییر تولید
ـــــ محاسبه قیمت تمام شده
۶-۵- محاسبه قیمت فروش
۷-۵- جداول مالی اساسی
ـــــ جدول پیشبینی عملکرد سود و زیان
ـــــ جدول پیش بینی گردش وجوه نقدی
ـــــ جدول پیش بینی تراز نامه
۸-۵- شاخصهای اقتصادی
ـــــ ارزش افزوده
ـــــ نقطه سر به سر
ـــــ نرخ بازدهی و دورة برگشت سرمایه
ـــــ سرمایه گذاری سرانه
۹-۵- تجزیه و تحلیل و ارزیابی طرح
خلاصه تهیه و بسته بندی عسل
۱ـ چکیده
۱ـ۱ـ مشخصه طرح :
عنوان طرح تهیه عسل و بستهبندی در بستههای ۵۰ و ۱۰۰ گرمی (صادراتی ) میباشد . طبق استاندارد شماره ۹۲ ایران چنین تعریف شده است : عسل محصولی است طبیعی که توسط زنبورهای عسل از شهد گل و یا شهد قسمتهای دیگر گیاه در کندو بوجود میآید . و ویژگیهای عمومی آن میبایست بر طبق استاندارد تدوین شده باشد . محصول جنبی این طرح موم میباشد و ظرفیت تولیدی طرح ۱۲۵ کیلوگرم عسل بستهبندی شده در ظروف ۵۰ و ۱۰۰ گرمی یکبار مصرف در ساعت میباشد .
۲ـ۱ـ فرآیند تولید :
عسل شان پس از خروج از کندو در گرمخانه قرار داده شده و سپس بوسیله دستگاه اکستراکتور ، عسل از موم جدا سازی میشود . عسل بدست آمده سپس صاف شده و پس از پاستوریزاسیون بوسیله دستگاه بستهبندی اتوماتیک بستهبندی میشود .
۳ـ۱ـ شرایط عملیاتی :
تعداد روز کاری در سال ۲۷۰ روز و بر اساس یک شیفت ۸ ساعته محاسبه شده است .
(( برای دانلود کلیک کنید ))
:: برچسبها:
کارآفرینی تولید عسل ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0